MOLS FARMS - heste

Vi tilstræber at vores heste har et godt liv og at vi har forskellige heste at tilbyde forskellige rytter

  Vores islandske heste skal have et godt og naturligt liv

  Vores islandske heste lever hele året ude med løsdrift

  Vores islandske heste tilses af dyrlæge og smed jævnligt

Vores Heste - Smukke og stabile islandske heste

Vores tur heste

Tor

Guden Tor

Tor er helt igennem en fantastisk sød islænder med et fantastisk sind. Han gir en god tur til alle der ikke er for store, da en er en lidt klein fyr.

Sind
Vilje
Tólt
Børnevenlig
Sjov
Rar

Kyndill

Flamme

Kyndill er en rigtig sjov islandsk hest, en rigtig god tur hest, som gir gode ture til den lidt mere øvet rytter. Han går ofte med guide, da han er en rigtig sød fyr, som man kan ride helt op i numsen af 😉 Kyndill elsker at lege med alt, får ofte bundet sig op og man skal ikke hænge noget for tæt på ham 😉

Sind
Vilje
Tölt
Sjov
Legesyg
Fræk

Saga

Sagn

Saga er en skøn hoppe som altid gir en god tur til alle. Hun er frisk for den friske rytter, hun er rolig til den rolige rytter. Alt i alt en meget skøn hoppe, som alle kan ride på.

Sind
Vilje
Tólt
Energisk
Sjov
Frisk

Feykir

Voldsom blæst

Feykir er ikke som hans navn siger voldsom blæst, men derimod en rigtig flink islænder. Han gir gerne en god ridetur og en en rigtig dejlig tur hest, god til den øvet rytter.

Sind
Vilje
Tólt
Mild
Skøn
Blid

Fimur

Smidig

Fimur er en stor rolig kæmpe med en skøn personlighed. Han er til den mere øvet rytter, da han gerne vil stole på sin rytter.

Sind
Vilje
Tólt
Følsom
Skøn
Blid

Trausti

En hest man kan stole på. Trofast

Trausti er den man kan stole på, han gir alle en fantastisk tur, om du er begynder eller øvet. Han er ikke nervøs for noget og er en rigtig sød islandsk hest.

Sind
Vilje
Tölt
Rolig
Stabil
Modig

Gáska

Glad modig legesyg hoppe

Gáska er en meget smuk hoppe, med et skønt og blidt sind. Hun giver altid en god tur, uanset om du er øvet eller begynder inden for islænder ridning.

Sind
Vilje
Tólt
Blid
Smuk

Fálki

Falken

Fálki er en af vores unge heste. Har været en fornøjelse under tilridning. Et sind der er helt i top.

SIND
VILJE
TÒLT
UNG
LÆKKER
SMUKT GARN

Andre heste

Gáski

Kåd hest den som leger

Gaski er vores folkleder, som styre flokken med ro og harmoni. Men rider vi en tur på ham er der både sjov og spænding. Han er Maiken's ride hest og går ikke i turridningen

Vilje
Sind
Tólt
Energisk
Sjov
Imødekommende

Baldur

Guden Balder

Baldur er gårdens største hest. En hest der rør mennesker hjerter, en blid kæmpe dreng, som er oppe i årene. Han bruges som master på kortere ture, grundet hans høje alder. Men tag ikke fejl, det er også han der sætter gang i legen på folden. Han er alles ven.

Sind
Vilje
Tólt
Rolig
Smuk
Kæmpe stor

Vinur

Ven

Vinur er som hans navn siger en rigtig god ven, og en rigtig gadedreng. Har er bedst til erfarne rytter, som han til gengæld gerne gir en god tur.

Sind
Vilje
Tólt
Sjov
Fremdrift