MOLS FARM - Turridning for hele familien

Vi tilbyder rideture for både begynder, let øvet og øvet rytter.

  Vores mission er at give gode naturoplevelser på islandske heste

  Vores mål er at alle føler sig trygge på vores islandske heste

  Vores vision er at blive et med naturen

Vores Team - Dedikeret dygtige guider

Maiken

Indehaver og guide

Maiken er indehave af Mols Farm og rider guidede turer. Hun går højt op i at både heste og rytter føler sig godt tilpas og at sikkerheden er i orden. Og så nyder hun at fortælle om landskabet og naturen vi rider igennem. Maiken er uddannet lærer og har tidligere arbejdet i Aqua Silkeborgs skoletjeneste, Ålestrup Naturefterskole og Helgenæs Naturefterskole. Maiken brænder for heste, men også andre dyr – der alle kan opleves af gæster på farmen. Bl.a. er der både geder, får og kaniner i farmens besøgshave.

Ride erfaring
Englesk
Tysk

Jan Bo

Mand og hjælpende hånd

Jan Bo hjælper med det praktiske og ses ofte kørende på lille røde Traktor Tom, eller i færd med at banke hegnspæle i jorden. Jan Bo arbejder til dagligt med IT, og er derfor ofte 'go-to' personen, hvis der er noget på webshoppen eller i butikken som ikke lige virker som forventet.

Ride erfaring
Englesk
tysk

Cori

Guide

Cori er vores erfarne guide, som elsker at tage dig med ud på gode oplevelser i Mols Bjerge. Cori er fra Tyskland og derfor super god til tysk 😉

Rideerfaring
Tysk
Engelsk
Dansk

Kurser og Uddannelser

Som indehaver og guide på Mols Farm holder vi os løbende opdateret på både kurser og uddannelser. Såvel som vi selv modtager undervisning af dygtige underviser inde for islænder verden.