MOLS FARM - Turridning for hele familien

Vi tilbyder rideture for både begynder, let øvet og øvet rytter.

  Vores mission er at give gode naturoplevelser på islandske heste

  Vores mål er at alle føler sig trygge på vores islandske heste

  Vores vision er at blive et med naturen

Vores Team - Dedikeret dygtige guider

Maiken

Indehaver og guide

Maiken er indehave af Mols Farm og rider guidede turer. Hun går højt op i at både heste og rytter føler sig godt tilpas og at sikkerheden er i orden. Og så nyder hun at fortælle om landskabet og naturen vi rider igennem. Maiken er uddannet lærer og har tidligere arbejdet i Aqua Silkeborgs skoletjeneste, Ålestrup Naturefterskole og Hælgenes Naturefterskole. Maiken brænder for heste, men også andre dyr – der alle kan opleves af gæster på farmen. Bl.a. er der både geder, får og kaniner i farmens besøgshave.

Ride erfaring
Englesk
Tysk

Carina Ellebæk

Guide

Carina kommer fra en dyrepasser stilling hos Ree Park Safari, og brænder ligeledes specielt for heste, men også muligheden for at kunne anvende dyr i samarbejde med mennesker – både som terapi, men også som udvikling af f.eks. ledelses egenskaber og kompetencer. Derudover vil Carina også sideløbende arbejde med bevidstgørelse af kvinders cyklus, og kvinders forbundethed til naturen, i form af behandlinger, kvindecirkler mv. Carina har desuden stor erfaring med træning af dyr, bl.a. fra træning med rovfugle, eksotiske fugle, og pattedyr. Dette vil afspejle sig i arbejdet på Mols Farm.

Ride erfaring
Engelsk

Jan Bo

Mand og hjælpende hånd

Jan Bo hjælper med det praktiske og ses ofte kørende på lille røde Traktor Tom, eller i færd med at banke hegnspæle i jorden. Jan Bo arbejder til dagligt med IT, og er derfor ofte 'go-to' personen, hvis der er noget på webshoppen eller i butikken som ikke lige virker som forventet.

Ride erfaring
Englesk
tysk