COVID 19 tiltag på Mols Farm

Bookning i højsæson (28 JUN – 15 AUG)

Loading...

Booking udenfor højsæson nedenfor

Booking – udenfor højsæson (28 JUN – 15 AUG)

Skriv venligst dit telefonnummer
Vælg antal af rytter
Rytter 1 vægt
Hvilket ride niveau er rytteren på.-
Rytter 1 vægt
Hvilket ride niveau er rytteren på.-
Rytter 1 vægt
Hvilket ride niveau er rytteren på.-
Rytter 1 vægt
Hvilket ride niveau er rytteren på.-

Spørgsmål og svar omkring turridning på Mols Farm

I princippet kan alle der ikke vejere mere end 80 kg for uøvet rytter og 90 kg for øvet rytter. Dog medtager vi kun børn under 13 år i følge med en voksen.
Ja vi rider hele året, dog mindre i december og januar. (Men skriv gerne for at høre om en tur i disse måneder også)
Vi ønsker at passe godt på vores heste, derfor har vi valgt at sætte vægt grænse på, da det er hårdt arbejde for vores hest. Og der for stor forskel for hestene om en rytter er øvet eller uøvet. Så derfor må man veje mindre hvis man ikke er øvet rytter.
Praktisk tøj Ridehjelm er obligatorisk (kan lejes på stedet) Fodtøj med en lille hæl (1-2 cm) er at fortrække af sikkerhedsmæssige årsager.
Vi tilbyder følgende ture Børnetur: Børnene bliver trukket rundt i nærområdet (Der kan tilkøbes trækkker, og der er altid en guide med)(Tilbydes kun i weekender og ferier) Begynder tur: en tur på en time med skridt. Vi rider stille og roligt, og tempo afhænger af deltagerne. Let øvet tur: Man skal have nogen ride erfaring, men man kan være tryg og vi tilpasser tempo efter deltager, dog skal man kunne ride og styre hesten selv, samt ride i trav/tølt. Øvet tur: Vi rider i alle tempi og i alt slags terræn, man skal kunne styre hesten forsvarligt selv. Tænk altid over når du vælger tur at der er andre deltager og at de også har en forventning om hvad man skal når man er på tur. Vær altid realistisk om dit ride niveau når du vælger.