Før du booker din tur på Mols Farm

På Mols Farm gør vi vores ydereste for at alle skal få en god ridetur på vores Islandske heste. Vi vægter sikkerheden meget højt, og derfor forsøger vi at matche hest og rytter på bedste vis, derfor beder vi dig som rytter om at være helt realistisk når du vurdere dine ridefærdigheder, så vil vi gøre vores bedste til at finde en super sød og god hest lige til dig 😉

Når vi har matchet dig med en super sød og god hest, så finder vi godt udstyr tilpasset til hesten, så alle får en behagelig ridetur.

Sidst men ikke mindst så glæder vi os til at vise jer de helt fantastisk omgivelser i Nationalpark Molsbjerge, hvor vi er så heldige at have gode aftaler med lokale lods ejer. De aftaler passer vi godt på hvorfor vi bedre dig følge guidens anvisninger for hvordan vi rider de forskellige steder.

Vi ses 💕

De bedste hilsner

Maiken og de andre guider på Mols Farm

Har du øvrige sprøgsmål så tøv ikke med at tage kontakt til os 😉

Book turridning her under

Skriv venligst dit telefonnummer
Vælg venligst tur type
Vælg antal af rytter
Vægt af Rytter 1
Hvilket ride niveau er rytteren på ?
Vægt af Rytter 2
Hvilket ride niveau er rytteren på ?
Vægt af Rytter 3
Hvilket ride niveau er rytteren på ?
Vægt af Rytter 4
Hvilket ride niveau er rytteren på ?

Få svar på dine spørgsmål lige her

Det er en stor fordel at have kendskab til heste og også at have redet før. Det er ikke et krav på Mols Farm og vi tilrettelæger få ture for begynder.
På Mols Farm har vi taget et aktivt valg om at begrænse vægten som vores heste skal bærer. Det er for at øge holdbareheden på vores heste. Og vægt græserne for vores turer er 90KG for øvede rytter 80KG for nybegynder rytter
Vi rider i mindre grupper, af 4-6 deltager. på vores normale turer. Vi kan også lave særlige arrangementer med flere rytter, for aftale her om ring og snak med os.
Praktisk tøj alt efter vejret. Dog er det ikke let at ride i glatte regnbukser. Det er vigtigt at man bærer godt lukket fodtøj, som gerne må have en lille forskal i fod og hæl. Også hvis du skal trække hesten, er godt fodtøj vigtigt.
Vi rider i meget forskelligt terræn, både i skov, åbent terræn og sommetider ved strand. Vi gør meget ud af at se smukke og lidt hemmelige steder. Vi fortæller også gerne om det vi ser og den natur vi rider i.
Ved afbestillinger/annullering af allerede foretagne bookinger vedrørende turridning, skal der betales følgende gebyrer:
  • Ved afbestilling mere end 14 dage før den bookede tur er der ingen afbestillingsgebyr. Bemærk at for langture, så som rideweekender og ridelejr, hvor turen skal planlægges langt tid i forvejen, skal der betales et gebyr på kr. 1.000,-
  • Ved afbestillinger/annullerede bookning, som er foretaget op til 14 dage inden planlagt påbegyndt booking, skal der betales et afbestillingsgebyr på kr. 200,-.
  • Ved afbestillinger/annullerede booking, som er foretaget op til 3 dage inden planlagt påbegyndt booking, skal der betales den fulde bookingpris.