Auktionen giver dig mulighed for at købe attraktive varer til den pris, du ønsker at betale. En auktion på Mols Farm’s webshop fungerer principielt ligesom en almindelig auktion dog med to forskelle

1. Købte lots/varer sælges i modsætning til en almindelig auktion med fuld returret i 14 dage til forbrugere

2. Mols Farm’s auktioner tillægges ingen salærer på hammerslagsprisen

Du skal være myndig og oprettet som registreret bruger, førend du kan aflægge auktionsbud på Auktionssiden. Som auktionsvinder på Auktionssiden, har vi brug for personoplysninger med det formål at kunne identificere og kommunikere med auktionsvinderen. Personoplysningerne registreres hos Mols Farm og opbevares i 5 år jf. dansk bogførings lovgivning.

Når du har fundet en vare, du ønsker at byde på, indtaster du dit højeste bud. Vær opmærksom på, at afgivne bud er bindende. Der tillægges porto/forsendelse efter gældende regler. Er dit bud over mindsteprisen og samtidigt det højeste bud registreret vinder du auktionen/lots.

Bliver dit maksimale bud overbudt, modtager du en e–mail. Hvis overbuddet sker inden for auktionens sidste minutter, når du måske ikke at modtage denne e–mail. Derfor er det altid en god ide at følge varen de sidste minutter, hvis du vil være helt sikker på at vinde auktionen.

Hvis du vinder auktionen, vil du modtage en e–mail der fortæller at du har vundet auktionen. Hvis bud sker inden for auktionens sidste minutter, når du måske ikke at modtage denne e–mail. Derfor er det altid en god ide at følge varen de sidste minutter, hvis du vil være helt sikker på at vinde auktionen.

Hvis dit bud bliver overgået, modtager du ligeledes en e–mail, så du har mulighed for at byde igen, så længe auktionen er åben. I tilfælde af at overbuddet fra anden side sker indenfor de sidste minutter inden varen udløber, skal du være opmærksom på, at du muligvis ikke når at få denne mail inden auktionen slutter. Derfor er det en god ide at følge auktionens sidste minutter, hvis der er en vare, du meget gerne vil vinde.

Betaling

Inden for de første 24 timer efter auktionens afslutning skal de betale via linket i mailen, som vi har sendt til dig, og dine varer vil blive ekspederet med det samme. Hvis vi ikke har modtaget betaling for den vundne auktion inden 24 timer, sender vi en reminder. Efter yderligere 24 timer tilfalder varen næsthøjeste byder.

Mols Farm forbeholder sig ret til at lukke en auktion tidligt, forlænge en auktion, ophæve eller tilbagetrække alle de beskrivelser som vedrører de udbudte varer. Hvis det er os praktisk muligt, giver vi dig et rimeligt varsel på forhånd.

Kan jeg annullere mit bud?

Bud på Mols Farm’s auktioner er bindende. Vi kan således ikke annullere buddet mens auktionen løber. Men fortryder du et bud, der medfører, at du vinder auktionen, bedes du henvende dig til Mols Farm’s kundeservice hurtigst muligt, og vi vil forsøge at undgå afsendelse af varen. Også for Mols Farm’s auktionsvarer gælder det, at der er fuld returret i 14 dage.