Karlslund C Saddel

13.900,00 kr.

En sadel hvor ergonomi og komfort har haft en dominerende plads igennem hele designforløbet. Sadlen er bygget på en fleksibel kunststofbom, med enestående stødabsorption og vægtfordeling, samt udskifteligt kopfjern. Bommen har en særligt smal talje, som giver en god pasform og støtte til rytteren. Sædet har en meget komfortabel polstring og en god støtte til rytteren.

Knæpuderne er korte og ergonomiske for at give god støtte, men samtidigt frihed for underbenene, og dermed egner sadlen sig til alle benlængder. Disse hjælper, sammen med den særlige sædeudformning, rytteren til en optimal opstilling.

Sadlen har en moderne stopning med flere lag af latex, som tilpasser sig hestens form, og fungerer optimalt vægtfordelende. Det brede kammer sikrer, sammen med et særligt snit i forkanten af sadlen en god frihed til både hestens rygsøjle og skulderblad, hvilket fremmer rygsving og stor benaktion.

Fremstillet i top kvalitet europæisk læder. 2 lange gjordstropper med Y-system. Sadelovertræk medfølger. Denne sadel kan specialbestilles med særlige knæpuder, farver mv. Kontakt os for nærmere information.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Yderligere information

Tommer

16, 17

Farve Kopfjern

Rød, Sort