Før du booker din tur på Mols Farm

På Mols Farm gør vi vores ydereste for at alle skal få en god ridetur på vores Islandske heste. Vi vægter sikkerheden meget højt, og derfor forsøger vi at matche hest og rytter på bedste vis, derfor beder vi dig som rytter om at være helt realistisk når du vurdere dine ridefærdigheder, så vil vi gøre vores bedste til at finde en super sød og god hest lige til dig 😉

Når vi har matchet dig med en super sød og god hest, så finder vi godt udstyr tilpasset til hesten, så alle får en behagelig ridetur.

Sidst men ikke mindst så glæder vi os til at vise jer de helt fantastisk omgivelser i Nationalpark Molsbjerge, hvor vi er så heldige at have gode aftaler med lokale lods ejer. De aftaler passer vi godt på hvorfor vi bedre dig følge guidens anvisninger for hvordan vi rider de forskellige steder.

Vi ses 💕

De bedste hilsner

Maiken og de andre guider på Mols Farm

FOR BOOKNINGEN UDEN FOR HØJSÆSON

Hvis du ønsker at booke før den 26 juni eller efter den 30 juli, skal du gå til gå videre til denne side “klik her

BOOKING I HØJSÆSSON (26 JUN – 30 JUL)

Loading...

Spørgsmål og svar omkring turridning på Mols Farm

I princippet kan alle der ikke vejere mere end 80 kg for uøvet rytter og 90 kg for øvet rytter. Dog medtager vi kun børn under 13 år i følge med en voksen.
Ja vi rider hele året, dog mindre i december og januar. (Men skriv gerne for at høre om en tur i disse måneder også)
Vi ønsker at passe godt på vores heste, derfor har vi valgt at sætte vægt grænse på, da det er hårdt arbejde for vores hest. Og der for stor forskel for hestene om en rytter er øvet eller uøvet. Så derfor må man veje mindre hvis man ikke er øvet rytter.
Praktisk tøj Ridehjelm er obligatorisk (kan lejes på stedet) Fodtøj med en lille hæl (1-2 cm) er at fortrække af sikkerhedsmæssige årsager.
Vi tilbyder følgende ture Børnetur: Børnene bliver trukket rundt i nærområdet (Der kan tilkøbes trækkker, og der er altid en guide med)(Tilbydes kun i weekender og ferier) Begynder tur: en tur på en time med skridt. Vi rider stille og roligt, og tempo afhænger af deltagerne. Øvet tur: Vi rider i alle tempi og i alt slags terræn, man skal kunne styre hesten forsvarligt selv. (Man kan godt komme med selv om det måske ikke lige er i går man har redet, man skal bare være i fornuftig form og være tryg ved hestene, (skriv dig som let øvet rytter)) Tænk altid over når du vælger tur at der er andre deltager og at de også har en forventning om hvad man skal når man er på tur. Vær altid realistisk om dit ride niveau når du vælger.